Norsk Elgfestival arrangeres i Trysil 1.-4. september. Etter to vellykkede arrangement skal det nå arrangeres for tredje gang. I fjor fikk festivalen rundt 6000 besøkende, noe vi er godt fornøyd med. Målet er 20.000 besøkende innen 2020, og det jobbes det hardt med.

Festivalen har 5 hovedpunkter som beskriver omfanget veldig godt. Handel, aktiviteter, kultur og underholdning, faglig program og mat og drikke. Festivalen vil i hovedsak foregå i Trysil sentrum, hvor det vil være en festivalløype med mange ulike tilbud, matshow med Stig Henrik Hoff og Daniel Rouge Madsen fra tv2 serien «Helt Vilt» og varierte boder. «Elgtråkket som vi har valgt å kalle festivalløypa, vil være åpen fredag fra kl.12-18 og lørdag fra kl.10-18.

På torsdag arrangeres det fagseminar og det blir kirkekonsert med Erik Lukashaugen med band og Engeren Sanglag.
På fredag arrangeres Trysils svar på «Rorbua». Dette har vi valgt å kalle «Jugarbua» og arrangementet har vært fullsolgt både i 2014 og 2015.
I enden av «Elgtråkket» vil det være et stort telt på ca 500kvm, hvor «Den Store Elgfesten» på lørdag med flere band på scena vil foregå. Her vil det bli servering og god stemning for både store og små!

Velkommen til 4 dager med mye moro – vi gleder oss til å få nettopp DEG på besøk!

Se hjemmeside her

Elgfestival